derbymusic.com

Hi there! Remember me?

You are not logged in.

#1 13/09/18 08:43:01

DanielFunk
Member
Registered: 13/09/18
Posts: 3

adidas nmd r1

suède op het grootste deel adidas yeezy van het bovendeel. Gladde suède en leer zijn toegevoegd aan de hiel en binnenvoering, terwijl een tussenzool van Boost in het wit beneden te zien is, samen met een rubberen doorschijnende buitenzool. Wat vind je van dit harige suède buisvormige instinct met boost? Kijk ernaar om in de nabije toekomst op geselecteerde adidas-winkeliers te komen. Er is een nieuwe Primeknit-colorway van de adidas Tubular Doom opgedoken, want dit paar zal fans van het silhouet zeker aanspreken. We kijken naar dit nieuwste aanbod van de lifestyle-sneaker, we zie dat adidas de Tubular Doom heeft uitgerust met een sokachtig bovenwerk van Black and Heather Primeknit, plus een eersteklas suède en hakfolie met adidas-branding.

Alle drie zijn afgewerkt met witte rubberen zooleenheden en witte veters. Zoek naar de adidas Stan Smith Mesh om in de nabije toekomst bij bepaalde adidas Originals-winkels te komen. We zullen niet alleen de witte / groene colorway van de volledig nieuwe Pharrell x adidas Tennis Hu zien debuteren dit weekend, maar er zal een 2e colorway die meedoet met het plezier. Deze colorway van de nieuwste Pharrel-schoen met adidas heeft een wit Primeknit-bovenwerk met gouden details op het hiellipje en een adidas nmd tan suède-tag op de tong. Het toevoegen van meer kleur is geel, wat op de gestructureerde tussenzool verschijnt. Eindelijk zien we subtiele zwarte vlekken op de buitenzool en de binnenzool. Deze Pharrell x adidas Tennis Hu zal naar verwachting in Europa op 6 mei worden uitgebracht met een uitlevering in de States mogelijk op dezelfde dag of kort erna.

Zorg ervoor dat het vergrendeld blijft voor adidas originals Kicks On Fire voor updates. Er waren veel adidas Iniki Runner Boost-kleurprofielen die eerder deze maand vielen, maar het valt niet te ontkennen dat de meest brutale en levendigste die je hierboven ziet. Een perfecte look voor het zomerseizoen, hier een andere kijk op de adidas Iniki Runner Boost Solar Yellow. De adidas Iniki Runner Boost wordt geleverd met een mesh mesh met twee kanten stretch, uitgevoerd in een Solar Yellow-tint. De suède overlays zijn uitgevoerd in een vergelijkbare tint die net iets donkerder (en minder helderder) is. Het doorbreken van het tonale uiterlijk van de schoen is de Black geplaatst op de Three Stripes en de hak. Extra branding is te vinden op de tong en de Iniki-branding op de zijpanelen direct naast de Three Stripes.

Het overwegend witte bovenwerk wordt adidas voetbalschoenen bovenop een witte boost / zwarte buitenzool geplaatst om het schone motief van de schoen te creëren. Pak nu een paar op voor $ 120. Bekijk deze cleane en eenvoudige colorway van de adidas Originals Stan Smith Primeknit. Deze keer rond de vernieuwde versie van de Stan Smith is gekleed in een Primeknit-bovenwerk dat in volledig zwart is uitgevoerd, terwijl hits van White te zien zijn op de tongmerken, de hak en de gehele zooleenheid. Zwarte veters en zwarte voering maken het klassieke uiterlijk van de schoen compleet. Een dope look voor de zomer, je kunt deze nu vinden voor aankoop bij geselecteerde internationale retailers voor ¥ 12.960 JPY (ongeveer $ 116 USD). Is dit een adidas Stan Smith die je in je zomerrotatie zet of ben je op zoek naar iets met een beetje meer pop? Image: COVERCHORD

in reliëf gemaakte branding en een semi-translucente gumsole die mooi aansluit op het motief van de upper. Als u op 1 mei naar huis wilt gaan, moet u er zelf een kopen voor de verkoopprijs van $ 120. We hebben al een aantal kleurprofielen van de adidas Ultra Boost ATR Mid gezien, maar vandaag zijn we gezegend met deze gedetailleerde afbeeldingen van de nog nooit eerder geziene adidas Ultra Boost ATR Mid Khaki. Verwacht wordt dit najaar zijn debuut te maken, de Adidas Ultra Boost ATR Mid Khaki rockt een tonaal bovenwerk gedaan in een Tan Primeknit-constructie. De Tan wordt vervolgens gecompenseerd door de zwarte accenten die op de geplaatste worden genoteerd, zoals de branding op de hielbalie en de rand op de sokachtige kraag. Extra functies op de schoen zijn de tan-hielkap,

Vandaag geven we u een blik op het Collegiate Navy-paar dat nu kan worden opgerold. Deze NMD XR1 is bedekt met Collegiate adidas ultra boost Navy, overal in het geribbelde Primeknit-bovenwerk, en wordt lichtjes in contrast gebracht door de toetsen Core Red op de hiel en de White Versterk tussenzool. Andere details zijn een TPU-kwartpaneel, een leren hiellipje, ton-sur-ton EVA-inzetstukken en een zwarte rubberen buitenzool. Fans van de NMD XR1 kunnen dit paar nu rechtstreeks bij adidas kopen voor $ 150. Een heldere, tonale colorway die gemakkelijk kan worden gedragen. Kan daar niet mis mee zijn. Er is net gemeld dat Nike, Adidas en Under Armour allemaal besloten hebben om de toekomstige UCLA ster en [ toekomstige NBA-speler Lonzo Ball te ondertekenen voor een endorsement deal.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB