derbymusic.com

Hi there! Remember me?

You are not logged in.

#1 16/05/18 07:43:56

DavidLargent
Member
Registered: 16/05/18
Posts: 3
Website

Adidas NMD Gets Back to Basics med en "Gum Sole" Pack

Adidas NMD R1, en ægte moderne klassiker, kommer tilbage til det grundlæggende med tre nye, nye tyggesolerede farveveje i juni. Et gråt, sort og hvidt par er indstillet til frigivelse, adidas nmd dame hver med en monokromatisk øvre med tonal tre stripe detaljer, en tonal plast hæl stykke og hvide tegn på pull tab. Yderligere adidas branding ankommer via forfoden blok på hvert par og silhuetets rene og storslåede look er afrundet med en fuld længde hvid Boost mellemsål til polstring og den førnævnte gummi ydersål. Fan af denne ren udseende trifecta af nye farvebaner fra de tre striber? Du kan forvente, at alle tre af disse nye NMD'er kommer frem på http://www.nmdadidasnederland.com/ 1 juni til $ 130 USD.

adidas nmd herre adidas ekspansive arkiv er blevet det fokuserede designpunkt for en række sneakers såsom I-5923 og NMD City Sock 1. Her har Three Stripes et helt nyt kvinders eksklusive CS1-farveskema, der - typisk - sport dets adidas produktnummer på sin mediale side, læsning "AQ1136". Running White udgør størstedelen af denne adidas NMDs Primeknit-infunderede øvre, mens den soklignende ankelkrave kalder Clear Orange for sin ensomme farvefarve. Den slidløse, glidende konstruktion kombinerer med en BOOST-enhed i fuld længde, der giver en af de smidigste rides på markedet. Officielle billeder af denne damer kun NMD CS1 "Clear Orange" er tilgængelige nedenfor, og skoen kommer til detailhandlere som den 1. juni til $ 180 USD.

adidas nmd r1 tilbud Langvarige samarbejdspartnere Adidas Originals og Alexander Wang er tilbage igen til det andet dråbe af deres tredje samarbejde efter sidste måneds frigivelse af en ny, flot Bball Soccer sneaker. Bestående af et AW-løb og to farveveje i AW Reissue Run, er den anden del af samlingen inspireret af fejl og uoverensstemmelser i en fabrikens kvalitetskontrolproces. AW Run har en ren sort Primeknit øvre med en fuld længde hvid Boost mellemsål og tyggegummi ydersål, mens et upside down trefoil logo på sideshæl giver det et perfekt ufuldstændigt look. AW Reissue Run har en lagdelt mesh øvre med suede accenter på tungen og en neoprenhæl. Fed branding ankommer på tungen, og skoens unikke snørsystem bevæger sig hele vejen fra forfoden til hælen, som fremstår som om den holder øvre sammen. Vedligeholdelsesinstruktionerne vises på totonens mellemsål, og en ydersål med tung slid runder af skoens lette æstetik. Begge silhuetter vil være tilgængelige den 19. maj sammen med en co-branded kapsel samling af beklædning.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB